DESPRE NOI

Acasa

Despre noi

Despre noi

Muzica este parte componentă a naturii. Este omniprezentă. De-a lungul anilor, aceasta a continuat să însoțească omul în evoluția sa, fiind prezentă în momentele esențiale. Poate unii se întreabă de când a devenit muzica atât de importantă?

 

Răspunsul este că muzica mereu a fost importantă.

 

Formatia nunta Bucuresti “Nicu Gagiu Band” a luat fiinta din dorinta si dragostea pentru muzica ,pentru cantecul si traditia romaneasca.Experienta muzicala acumulata in timp de membrii formatiei i au determinat sa inceapa acest proiect muzical,care deja a primit aprecieri deosebite..Organizam la un inalt nivel profesional petreceri private 100% live ,nunti ,botezuri,etc cu un repertoriu pentru toate gusturile.

Genurile abordate de Nicu Gagiu Band

Cafe concert –  este un stil de muzica aparut pentru prima data in elegantele terase si cafenele din Franta perioadei “belle epoque”, unde grupuri mici formate din 3-4 muzicieni isi delectau discret auditoriul cu piesele cunoscute ale vremii. In zilele noastre, cafe concert-ul se bucura in continuare de succes, fiind un gen de muzica indragit si ascultat in cadrul tuturor tipurilor de evenimente, dar si in cluburi special dedicate.Din totdeauna muzica live a condimentat si a conferit o nota eleganta oricarui eveniment.

Muzica usoara romaneasca –Muzica usoara, in constiinta publicului actual, isi are radacinile situate nu mai devreme de anii 1950. In consecinta, cadrul ei este determinat prin opozitie cu alte genuri ale muzicii de consum (muzica rock, chiar si pop), in functie de context.Sunt zeci de slagare lansate de artistii nostri de suflet in acesti ani care nu merita uitate . La evenimentele noastre- fie ca vorbim de nunti, botezuri sau petreceri private, ne dorim sa dam viata din nou acestor piese din muzica usoara romaneasca.

Muzica populara  – Cand este voios, romanul canta. Cand este trist, canta. Cand iubeste, canta. Cand este singur, canta. Cand este la joc, canta. . La nunta si botezuri, canta.

Muzica populara nu trebuie sa lipseasca de la o nunta. Petrecerea de nunta trebuie sa contina atat hore, sarbe, cat si piese “clasice” ale acestui gen muzical atat de drag noua. O formatie de nunta trebuie sa abordeze acest gen cu mare resposabilitate, astfel incat este nevoita sa isi adapteze programul de muzica populara pentru nunta in functie de zona geografica in care are loc petrecerea de nunta.

Muzica de petrecere –Plini de veselie si cu o permanenta pofta de a livra muzica de calitate,  instrumentistii nostri  si solistul  vocal va pot pregati  muzica de petrecere. Acest gen muzical nu trebuie sa lipseasca din repertoriul unei seri autentice romanesti.

Muzica pop internationala – este cea mai consistenta parte a muzicii corespunzatoare culturii de masa de-a lungul secolului XX. Structura muzicii pop este una lejera, pe ritmuri agreabile, de foarte multe ori dansante.Subiectele repertoriului nostru sunt: dragostea ,bucuria , reusita.

Cum sunt petrecerile alaturi de formatia Nicu Gagiu Band ? Venim in orasul vostru ?

Nicu Gagiu Band – transforma evenimentul la care participa, intr-o seara  de neuitat. raspunde si solicitarilor pentru evenimente private sau corporate in toata tara: Bucuresti, Giurgiu ,Pitesti, Craiova ,Ploiesti, Suceava, Vaslui si in restul tarii.

 

Muzicieni experimentati:

Nicu Gagiu Band este o formatie alcatuita din 7 membri, muzicieni cu experienta si studii muzicale, care au facut din dragostea pentru muzica o frumoasa ocupatie. Din componenta band-ului fac parte:

 

Nicu Gagiu , managerul trupei – violonist

Roxana Lebada -solista  muzica usoara romaneasca si internationala & Special Moment’s

Marius Gagiu– clapa

Cristian Gagiu – saxofon /clarinet

Ionut Mario Gagiu – acordeon

Alin Alexandrescu – solist muzica  lautareasca si petrecere

 

Formula extinsa Nicu Gagiu Band

In functie de preferintele  primite din partea clientilor nostri, alaturi de formula standard a formatiei noastre, se pot alatura muzicieni cu experienta, instrumentisti /solisti vocali  de mare valoare Formatia Nicu Gagiu band o mare experienta in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri, receptii , etc.)

Instrumente si aparatura:

Nicu Gagiu Band  dispune de ultimele noutati in materie de echipamente de sonorizare si instrumente muzicale, astfel incat petrecerea dvs sa fie cu adevarat de neuitat.

 

Transport si mobilitate:

Nicu Gagiu Band dispune de logistica proprie , necesara pentru efectuarea deplasarilor oriunde in tara.

Contacteaza-ne!